Prijava

Vaša prijava

Za projekte zaštite okoliša i prirode Grad će u ovoj godini izdvojiti 13.275 eura

[]

Grad Velika Gorica objavio je javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga u području zaštite okoliša i prirode u 2023. godini. Prioritetna područja natječaja obuhvaćaju razvoj inovativnih modela, tehnologija i rješenja u zaštiti prirode i okoliša, utemeljenih na načelima održivog razvoja, osobito u području povećanja energetske učinkovitosti, korištenja obnovljivih izvora energije i ekološkog graditeljstva; očuvanje i revitalizaciju zaštićenih prirodnih područja i drugih prirodnih vrijednosti; detekciju onečišćenih lokacija i onečišćivača na području grada, čišćenje „divljih“ odlagališta otpada uz uspostavu mjera za sprječavanje njihovog ponovnog nastajanja; edukaciju građana, o zaštiti prirode, okoliša te klimatskim promjenama, održavanje radionica, tribina, konferencija, sajmova i drugih manifestacija te izradu tiskanih i elektroničkih edukacijskih materijala.

Ukupno planirana vrijednost javnog natječaja je 13.275 eura, a iznos financiranja koji se može zatražiti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je od 400 eura, do najviše 2.650 eura.

Zahtjevi se zaprimaju do 7. srpnja do 17 sati ukoliko se podnosi poštom ili osobno, odnosno do 24 sata ukoliko se šalje elektroničkim putem.

Ova objava Za projekte zaštite okoliša i prirode Grad će u ovoj godini izdvojiti 13.275 eura se prvi puta pojavila na cityportal.hr.