Prijava

Vaša prijava

NK Mraclin – Trenutno petorica novih igrača, ima li kraja?

[]

Prošlo prvenstvo se završilo 3. lipnja, a već do zadnjeg dana lipnja za novu nadolazeću sezonu koja počinje krajem kolovoza, uprava mraclinskog kluba službeno je predstavila petoricu novih igrača. Možda je pomalo zbunjujuće za poznavatelje teme, prvo igrači – tko je novi trener?
Dakako da je dogovorena suradnja i s trenerom, no zbog tehničkih stvari koje mora spomenuti trener odraditi prema bivšem klubu, njega zasad nećemo spominjati, iako su ova nova igračka imena na Grabi također u dogovoru s njim.
Krenimo redom, prvi je potpis stavio Ivan Rajić, stoper i obrambeni igrač koji svakoj obrani daje sigurnost, zadnji klub bio mu je Gradići, još je igrao za Lekenik, Kurilovec, austrijski USV Ragnitz.
Potom je dogovorena suradnja s napadački orijentiranim igračom Filipom Dianeževićom koji dolazi iz Lučkog, ranije je igrao za Kurilovec, grčki Aias Salaminas, Trnje, Hašk, austrijski USV Stein Reinisch, Dugo Selo, Segestu i Goricu.
Toni Borovac je vezni igrač, dolazi iz Gradića, bivši klubovi su mu Kurilovec i Gorica.
Filip Harambašić pak preuzima sve pozicije na terenu prema naprijed, krasi si ga tehnika, brzina i ono najvažnije kako kažu u Mraclinu – golovi. Vratio se iz inozemstva, gdje je prošlu sezonu igrao za njemački TSV 1909 Gersthofen, a ranije je igrao za vukovinski Jelačić i Goricu.
Zadnji igrač koji je pristupio mraclinskom klubu u lipnju je Dominik Smolković iz susjednog Jelačića. Po vokaciji vezni igrač, ali jako dobro se snalazi i u obrambenim zadaćama.

Nakon što smo spomenuli igrače koji su pristupili te dovedeni kao pojačanja u klub, iako poznavajući agilnu upravu – to nije kraj za sada, red je da spomenemo i one koji su napustili redove Mraclina – Vjeko Lučić, Petar Milatović, Karlo Klarić i Ante Radoš, ali i u tom segmentu možebitno je još koje ime.

Ova objava NK Mraclin – Trenutno petorica novih igrača, ima li kraja? se prvi puta pojavila na cityportal.hr.