Prijava

Vaša prijava

Tragedija u Ateni: U sukobima navijača BBB-a i AEK-a smrtno stradao 22-godišnjak

[]

Uoči utakmice 3. pretkola Lige prvaka, gdje Dinamo gostuje u Ateni kod AEK-a, UEFA je utakmicu proglasila visoko rizičnom i zabranila gostovanja navijača. To nije spriječilo dio navijačke skupine BBB-a da dođu u Atenu, iz koje stižu strašne vijesti.

Grčki mediji javljaju kako se u ponedjeljak navečer oko 200 navijača Dinama u Ateni sukobilo s domaćinima u kvartu Nea Filadelfia, a život je izgubio 22-godišnji navijač AEK-a, prenosi Jutranji list.

Situacija je izmakla kontroli kada se skupina hrvatskih navijača našla u krugu stadiona i krenula tući sve oko sebe. Nakon policijske intervencije, uhićeno je više navijača, a osam je ljudi završilo u bolnici. Među hospitaliziranima su trojica Grka i petorica Hrvata, a uhićeno je ukupno 96 ljudi. Nešto kasnije Grci su javili i tužnu vijest da je preminuo 22-godišnjak koji je dovezen s ubodnim ranama napravljenim oštrim predmetom.

 

Naslovnica: Screenshot/Twitter

Ova objava Tragedija u Ateni: U sukobima navijača BBB-a i AEK-a smrtno stradao 22-godišnjak se prvi puta pojavila na cityportal.hr.