Prijava

Vaša prijava

Najmlađi gorički nogometaši i nogometašice nakon ljetnog kampa spremni za novu sezonu

[]

Na nogometnim igralištima u Lukavcu, Maloj Buni, Novom Čiču i Turopolju proteklog je tjedna bilo posebno živahno, jer mlade sportašice i sportaši vrijedno su trenirali u sklopu programa 11. ljetnog nogometnog kampa u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Velike Gorice. Ovogodišnji je velikogorički nogometni kamp održan za kategoriju početnika, ukupno njih 126 rođenih 2013.godine, među kojima i osam djevojčice, a okupili su se iz 15 nogometnih klubova – NK Kurilovec, HNK Gorica, NK Velika Mlaka 1947, NK Ban Jelačić, NK Buna, NK Lukavec , NK Mraclin , NK Turopoljac , NK Dinamo Hidrel,  NK Gradići , NK Turopolje, NK NK Polet , Mladost Obrezina , NK Klas  i Vatrogasac.

Foto:Ljetni kamp Zajednice sportskih udruga grada VG/ZSUGVG

Glavni koordinator i voditelj cjelokupnog kampa bio je Zlatko Petrac, a provoditelji kampa po radnim stanicama bili su treneri iz velikogoričkih klubova – Neno Šunić, Stiven Žitnik, Ivan Grđan, Marko Rajić, Stjepan Đuračić i Tomislav Novosel uz svesrdnu pomoć trenera koji su bili sa svojom djecom na kampu. Ljetni nogometni kamp organizira se kao priprema za novu sezonu s osnovnim ciljevima prezentacije rada ZSUGVG, prezentacije stručnog kadra i uključivanje što većeg broja najmlađih sportaša svih nogometnih klubova sa područja Velike Gorice kroz sadržajne aktivnosti u ljetnim mjesecima, ali i promociju klubova domaćina kampa.

Kamp se kontinuirano provodi od 2013. godine za kategoriju početnika, a domaćini kampa su svi nogometni klubovi s velikogoričkog područja koji se mijenjaju u domaćinstvu svake godine. Od pokretanja ovog projekta u ljetnim je kampovima Zajednice sportskih udruga VG sudjelovalo oko 1100 djevojčica i dječaka, te oko 100 trenera iz velikogoričkih klubova, priopćili su iz ZSUGVG

Foto:Ljetni kamp Zajednice sportskih udruga grada VG/ZSUGVG

 

Naslovna fotografija: ZSUGVG

Ova objava Najmlađi gorički nogometaši i nogometašice nakon ljetnog kampa spremni za novu sezonu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.