Prijava

Vaša prijava

Skupocjene jedinstvene jurilice stižu za vikend na pistu ZTC-a

[]

Nakon što se trebao održati u srpnju, no zbog nesretnih događaja uzrokovanih nevremenom je odgođen, u subotu 23. rujna stiže nam HAKS Car Meet.

Pista Zrakoplovno-tehničkog centra u Velikoj Gorici ponovno će postati mjesto na kojem će se pod kontroliranim i legalnim uvjetima, održati događaj koji privlače zaljubljenike u sportske i skupocjene automobile.

Posjetitelje očekuje iskustvo simulacije prevrtanja vozila u potpuno sigurnom okruženju, letački display policijskog helikoptera, predstavljanje najnovijih vozila Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) te brojna druga zanimljiva iznenađenja. Također, HAKS Car Meet pruža priliku svim zaljubljenicima u automobile da izlože svoje jedinstvene automobile. Za sve članove Hrvatskog auto i karting saveza osigurana su posebna mjesta i nezaboravno iskustvo – ističu iz Hrvatskog auto i karting saveza.

Ljubitelji automoto sporta u programu i sportskim jurilicama moći će uživati od 11 do 18 sati.

– Pridružite nam se na HAKS Car Meet-u kako bismo zajedno slavili strast prema automobilima te podržali sigurne oblike zabave u automobilizmu – poručuju organizatori.

Ova objava Skupocjene jedinstvene jurilice stižu za vikend na pistu ZTC-a se prvi puta pojavila na cityportal.hr.