Prijava

Vaša prijava

Otvorenje za godinu dana: Otkrivamo kakav se to centar gradi na gotovo 10 tisuća kvadrata u Kačićevoj

[]

Nije neka novost kako je u Ulici Andrije Kačića Miošića prije dva tjedna započela neka nova gradnja, jer zbog intenziteta ‘nicanja’ novih stambenih zgrada, Goričani tu ulicu zadnjih godina već kolokvijalno i nazivaju – Alejom novogradnje. No, ovog puta na građevinskoj čestici nemale površine od 9547 ‘kvadrata’ niče trgovačko-skladišna gospodarska zgrada, odnosno budući BMD Stil Centar, kao investicija jedne od vodećih tvrtki za prodaju i prijevoz građevinskog materijala u Hrvatskoj, BMD Stil d.o.o. sa sjedištem u Bedenici.

Foto: Vizual budućeg BMD Centra u Velikoj Gorici

Doznajemo kako je očekivani završetak gradnje kolovoz 2024.godine, budući Centar će biti tlocrtne površine 3796,4 ‘kvadrata’, a zgrada će se sastojati od četiri  funkcionalne jedinice u tri etaže (podrum, prizemlje i kat). Izgradit će se i pješački, te kolni pristup s jugozapada, na javnoprometnu površinu Kačićeve ulice. Obzirom kako je riječ o većem građevinskom zahvatu, na lokaciji je postavljena i privremena prometna signalizacija za bicikliste i pješake čitavim potezom tog dijela Kačićeve, od Kolodvorske do Vukomeričke, zbog intenzivnog prometa građevinskih vozila i strojeva.

Foto: Zbog radova je uvedena privremena prometna signalizacija u Kačićevoj, od Kolodvorske do Vukomeričke/Cityportal.hr

Tvrtka BMD STIL osnovana je 1994. godine i do danas je postala jedna od vodećih tvrtki za prodaju i prijevoz građevinskog materijala u RH. U djelatnosti veleprodaje građevinskog materijala tvrtka posluje na području cijele Hrvatske i susjednih zemalja, a u segmentu maloprodaje posluju na sedam lokacija s prodajnim centrima u Bedenici, Zaboku, Soblincu, Novom Marofu, Velikoj Gorici, Donjoj Zelini i Koprivnici. Ukupni prihodi svih društava unutar grupe lani su premašili 70 milijuna eura, a BMD trenutno zapošljava više od 200 djelatnika.

Ova objava Otvorenje za godinu dana: Otkrivamo kakav se to centar gradi na gotovo 10 tisuća kvadrata u Kačićevoj se prvi puta pojavila na cityportal.hr.