Prijava

Vaša prijava

Modna revija, rose vina i grupa Meritas za vikend na imanju kurije Modić-Bedeković

[]

Druga večer VIA VINO festivala, počinje u subotu 30. rujna u 18 sati na bajkovitom imanju kurije Modić-Bedeković u Donjoj Lomnici. Kurija je jedan od najvrjednijih primjera graditeljske kulturne baštine središnje Hrvatske, a njene najpoznatije stanovnice, sestre Milka i Vilma Bedeković, svoj su život posvetile kulturi, umjetnosti i podučavanju drugih žena, a VIA VINO ovu večer posvećuje njima.

Jedan od naših najistaknutijih modnih dizajnera, Zoran Mrvoš, u sklopu VIA VINO festivala predstavit će bezvremenske modne komade svoje nove kolekcije. Posjetitelji će moći uživati u modnoj reviji pod zvijezdama s daškom tradicije ovog kraja. Jedinstvena je ovo suradnja s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije u kojoj kroz suvremenu modu oživljavamo bogato naslijeđe Turopolja.

U glazbeni dio programa uvesti će nas ansambl Jane, prepoznat ne samo po glasovnim mogućnostima već i istaknutim scenskim nastupom u stiliziranim kostimima inspiriranim tradicionalnom nošnjom Turopolja. Kako bi ova nezaboravna večer potrajala što dulje, moćan duo grupe Meritas preuzet će glazbenu pozornicu.

Vrhunska ružičasta vina i poznati pjenušci prate drugu večer festivala dok će kreativni zalogaji s potpisom Zagrebačke županije zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

– Pripremite se za nove doživljaje tradicionalnih okusa u večeri koja obećava nezaboravnu atmosferu, najljepšeg vinskog festivala kontinentalne Hrvatske. Ulaz na VIA VINO je besplatan uz obaveznu prijavu putem e-maila viavino@visitzagrebcounty.hr. Konzumacija jela i pića naplaćuje se prema potrošnji – ističu organizatori.

Ova objava Modna revija, rose vina i grupa Meritas za vikend na imanju kurije Modić-Bedeković se prvi puta pojavila na cityportal.hr.