Prijava

Vaša prijava

‘Pao’ maloljetnički dvojac: Lažnim pištoljem pljačkali kiosk u Svačićevoj i Mlin i pekar

[]

Policija je pritvorila dvojicu maloljetnika koji su počinili osam razbojništva na području Velike Gorice i Novog Zagreba.

Naime, djelatnici Policijske postaje Velika Gorica dovršili su kriminalističko istraživanje te utvrdili kako je jedan maloljetnik sam počinio šest kaznenih djela, a dok je u druga dva kaznena imao pomagača.

– Sumnja se da je jedan od osumnjičenih, od lipnja pa do rujna 2023. godine, na području Velike Gorice u tri navrata replikom Air soft pištolja prijetio zaposlenicama kioska u Ulici kralja Petra Svačića i ukrao novac – rekli su iz policije.

U istom je razdoblju, sumnja se, također Air soft pištoljem opljačkao trgovinu u Ulici Jurja Dobrile i na Trgu Stjepana Radića. Ukupna materijalna šteta iznosi 3346 eura.

A u kolovozu je maloljetni dvojac, također upotrebom Air soft pištolja, opljačkao dvije trgovine u Novom Zagrebu.

– Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe predane su pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – izvijestili su iz goričke policije.

Ova objava ‘Pao’ maloljetnički dvojac: Lažnim pištoljem pljačkali kiosk u Svačićevoj i Mlin i pekar se prvi puta pojavila na cityportal.hr.