Prijava

Vaša prijava

FOTO Ukupno 15 medalja za karatiste iz Velike Gorice s turnira u Mariboru i Karlovcu

[]

Proteklog vikenda, u subotu 14. listopada, natjecatelji Karate kluba Velika Gorica nastupili su na dva turnira. U Sloveniji je na Maribor Openu nastupilo 9 kadeta i juniora koji su osvojili 9 medalja u isto toliko kategorija.

Najuspješniji su bili Matea Kordić i David Lovrinović sa po 4 pobjede, te Katja Braica sa 3 pobjede koje su vodile do najvišeg postolja.

Srebrni su bili Vito Hulina i Lucija Kirinić, a broncom su se okitili Ema Jukić, Nikola Huzjak, Ema Filković i Noel Jeromić.

Foto: Karate klub Velika Gorica

Turnir je to koji je okupio 560 kadeta i juniora iz 63 kluba, a natjecatelji su u Sloveniju stigli iz Austrije, Slovačke, Češke, Mađarske, Bosne i Hercegovine…

Istog dana dio mlađih natjecatelja iz goričkog karate kluba, njih 14, nastupilo je na jakom turniru Karlovac Open koji je okupio oko 600 natjecatelja. Turnir je većem dijelu klubova poslužio kao zadnja provjera pred Prvenstvo Hrvatske koje se održava idući vikend u Prelogu.

Foto: Karate klub Velika Gorica

Ni ovdje nisu izostale medalje. Najuspješnija je bila Mia Čunović koja je osvojila zlato, dok su srebrni bili Petar Tibor i Petar Krešimir Krmpotić. Brončani su bili Mihael Kaurić, Katarina Gordić i Sara Banović.

Foto: Karate klub Velika Gorica

Ova objava FOTO Ukupno 15 medalja za karatiste iz Velike Gorice s turnira u Mariboru i Karlovcu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.