Prijava

Vaša prijava

Ujedinjeni u jednom cilju: Mladi u Kravarskom organiziraju humanitarni Advent za obitelj Belačić

[]

Mladi u Kravarskom ponovno se udružuju kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije. Vođeni rečenicom: ‘Božićni blagdani u naša srca donose radost i pozitivne emocije’ i ove su godine odlučili organizirati humanitarni ‘Advent u Kravarskom’.

Cilj im je pomoći obitelji Belačić iz Pustika koja zbog posljedica potresa stanuje u privremenom smještaju odnosno kontejneru, jer njihova kuća nije sigurna za stanovanje.

17.12.2022. Kravarsko – Prvi Advent u Kravarskom. 

Sve će se odvijati 16. prosinca kod Općinske zgrade u Kravarskom od 17 sati, a uz zanimljiv kulturno zabavni program, sve okupljene očekuje bogata gastronomska ponuda, tombola u kojoj svatko dobiva te ručno izrađeni prigodni ukrasi.

Nakon završetka programa zabavljat će vas “Band Saturnus”, dok će najmlađi kao i njihovi roditelji moći uživati u izradi prigodnih čestitaka u pastoralnom centru “Stjepan Povoljnjak”.

– Sva prikupljena sredstva tog dana biti će donirana obitelji Belačić kao pomoć za kupnju nove obiteljske kuće. Ponovno pokažimo veliko srce, i ujedinimo se svi zajedno sa jednim ciljem – poručuju iz Savjeta i Udruge mladih Općine Kravarsko.

Ova objava Ujedinjeni u jednom cilju: Mladi u Kravarskom organiziraju humanitarni Advent za obitelj Belačić se prvi puta pojavila na cityportal.hr.