Prijava

Vaša prijava

FOTO Karate klub Velika Gorica najuspješniji klub na županijskom prvenstvu u Ivanić Gradu

[]

Prvenstvo Zagrebačke županije u karateu, proteklog je vikenda okupilo deset klubova s ukupno 253 natjecatelja, a među njima su bili i članovi iz Karate kluba Velika Gorica koji s 39 natjecatelja sudjelovali u čak 50 kategorija.

– Možemo se pohvaliti da smo bili najuspješniji klub u borbama prema ukupnom poretku klubova. Osvojili smo čak 45 medalja, od čega 15 zlata, 12 srebra i 18 bronci. Jako smo sretni zbog naših najmlađih članova, od kojih je njih deset nastupilo prvi put i pokazalo da su spremni za natjecateljski karate i da će uskoro ostvarivati zapažene rezultate – poručili su iz Karate kluba Velika Gorica.

Foto: Karate klub Velika Gorica

Zlato su osvojili: Luka Jukić, Vito Hulina, Petar Tibor, Mihael Kaurić, Gabrijel Zagorac, Ema Saletović, Tara Popovčić, Katarina Gordić, Noel Jeromić, Luka Lukačić, Nikola Huzjak, Vito Hulina, Luka Lukačić, Nikola Huzjak i Mia Čunčić.

Foto: Karate klub Velika Gorica

Srebrni su bili: Petar Buhin, Gabriel Gvozdenović, Petar Krešimir Krmpotić, Borna Miletović, Leon Pogledić, Ita Noršić, Nika Budinski, Nika Mirosavljević, Noel Jeromić, Petar Tibor, Nika Budinski i Nika Mirosavljević.

Foto: Karate klub Velika Gorica

Broncu su osvojili Domagoj Kolak, Luka Radić, Jan Batinjan, Mihael Medvedec, Mihael Kaurić, Gabriel Kaurić, Jakov Balen, Vito Miletović, Domagoj Čale, Leon Trbuščić, Robert Obrazović, Marina Čale, Mia Čunčić, Ena Lukačić, Mihael Medvedec, Petar Krešimir Krmpotić, Ema Saletović i Ana Raguž.

Foto: Karate klub Velika Gorica

Dok mlađi članovi osvajali medalje u Ivanić Gradu, kadetkinje i juniorke bile su na pripremama reprezentacije u Sv. Martinu pred najveći svjetski turnir YOUTH LEAGUE koji se održava od 6. do 10. prosinca u Veneciji.

Foto: Karate klub Velika Gorica

Na pripremama su bile Ema Jukić, Matea Kordić, Katja Braica, Ema Filković i Lucija Kirinić i brusile formu za nastup u Veneciji gdje će nastupiti više od 4 tisuće natjecatelja iz 81 zemlje. Riječ je o seriji najjačih turnira u svijetu za uzrast kadeta, juniora i U21.

Ova objava FOTO Karate klub Velika Gorica najuspješniji klub na županijskom prvenstvu u Ivanić Gradu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.