Prijava

Vaša prijava

Uskočite u vlak s Djedom Božićnjakom od Zagreba do Turopolja!

[]

U slatkom iščekivanju za djecu najdražeg blagdana, Božića, osim obilazaka adventskih sajmova mogli biste s klincima ‘uskočiti’ u pravi, pravcati – Božićni vlak Tin-express ! Tradicija je to duga više od dvadeset godina, a dječici je vožnja posebno vesela zbog druženja s najpopularnijim likovima ovih blagdana.

– Pozivamo djecu i njihove roditelje, djedove i bake, tete i sve druge na veselo druženje u dječjim  božićnim vlakovima Tin-express u kojima će biti organiziran prigodni program s božićnim pjesmama, a djecu će dočekati Djed Božićnjak i njegovi pomoćnici dijeleći im darove. Dođite, pjevajte i veselite se s nama u okićenom vlaku punom darova – poručuju iz HŽ Putnički prijevoz.

Tin expressom se najbolje voziti vikendom, obzirom da je radnim danom rezerviran za grupe, vrtiće, škole, domove i humanitarne vožnje.

Na relaciji Zagreb Glavni kolodvor – Turopolje vlakovi voze subotama i nedjeljama s polascima u 9:30 i 10:52 sati. Na sam Badnjak, 24. prosinca, voziti će s polaskom u 9:30 sati, a na Štefanje, 26. prosinca polazi u 10:51 h. Karta za dijete s uključenim darom iznosi 6 eura, a za odrasle jedan manje – pet eura, dok vožnja traje oko sat vremena.

Inače, ovaj posebni Božićni vlak krenuo je na svoje vesele prosinačke vožnje još u prošlom stoljeću, daaavne 1997.godine, pa je lako moguće da neka beba s prvih vožnji na nezaboravno putovanje sada povede i svoje klince.

 

Naslovna i fotografije u članku: Božićni vlak Tin-express/HŽ Putnički prijevoz

Ova objava Uskočite u vlak s Djedom Božićnjakom od Zagreba do Turopolja! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.