Prijava

Vaša prijava

Umjetničko predvečerje uz Štoos teatar u Galeriji Galženica

[]

Štoos teatar i Galerija Galženica pozivaju na umjetničko predvečernje, na čašicu razgovora, red poezije i proze, na malo glazbe i prepoznavanja, ovog utorka, 19. prosinca, s početkom u 18 sati u foajeu galerije Galženica.

– Okitit ćemo se poezijom, na grane staviti stihove umjesto kuglica, obući najsvečanije ruho protkano mislima i gestama, pogledima i tišinom, razgovorima i asocijacijama.Kucat ćemo se emocijama, darivati ljubav, primati radost! – stoji u pozivnici na događanje u kojemu će sudjelovati 
 članovi Štoos teatra, te njihovi gosti Siniša Belošević, Jasminka Podlejan i Vesna Kovačić.

Štoos teatar osnovan je na inicijativu velikogoričkih glumaca Ane Katulić, Mirela Huskića i Luke Kuzmanovića kao prvi nezavisni teatar Grada Velike Gorice s ciljem pripremanja i izvođenja glazbeno-scenskih djela, kazališnih predstava i recitala, s posebnim naglaskom na kazališnim tekstovima, literaturi i tematici Turopolja i Grada Velike Gorice. Posebnu pažnju posvećuje povijesti, nasljeđu, baštini Turopolja, bilo kroz suvremena umjetnička djela ili klasične kazališne predstave, aktivnosti, radionice i performanse za djecu, mlade, odrasle ili osobe starije životne dobi, a u svojem djelovanju otvara mjesto za rad s osobama različitih psihofizičkih mogućnosti kao i udrugama, organizacijama i pojedincima s područja Grada Velike Gorice.

 

Foto: Ana Katulić, Mirel Huskić i Luka Kuzmanović, članovi Štoos teatra

Ova objava Umjetničko predvečerje uz Štoos teatar u Galeriji Galženica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.