Prijava

Vaša prijava

Gorički kuhar Dean Vučin ušao u ‘Hell’s Kitchen Hrvatska’!

[]

U srijedu navečer na RTL-u je započela prva sezona kulinarskog TV showa ‘Hell’s Kitchen Hrvatska’, a među 18 kandidata koji će se kroz brojne izazove boriti za pobjedu i 30.000 eura nalazi se i Dean Vučin, mladi kuhar iz Velike Gorice!

33-godišnji Dean trenutno radi kao kuhar u restoranu, a za sebe je rekao kako voli kombinirati različite namirnice da bi dobio nove spojeve i okuse, najviše voli kuhati rižota, tjestenine i riblja jela i sanja o svom malom bistrou. Osim zbog novčane nagrade, u show se prijavio zbog novog znanja i promocije, te smatra da će se u izazovima dobro snaći, jer je timski igrač, brz, spretan i uživa u svom poslu.

Hell’s Kitchen je britanska televizijska franšiza koju je globalno popularizirao britanski kuhar Gordon Ramsay, a u hrvatskoj ‘Paklenoj kuhinji’ kandidatima zadatke i izazove sprema chef Tom Gretić. Natjecatelji su podijeljeni u dva tima, crveni i plavi, te simuliraju rad u profesionalnoj restoranskoj kuhinji pod velikim pritiskom. Osim što će zajedno raditi, svih 18 kandidata će idućih 3 do 4 mjeseca i zajedno živjeti.

Glavni chef hrvatske ‘Paklene kuhinje’ je Tom Gretić/RTL

 

 

Naslovnica: Dean Vučin/RTL 

 

 

Ova objava Gorički kuhar Dean Vučin ušao u ‘Hell’s Kitchen Hrvatska’! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.