Prijava

Vaša prijava

Novi kafić u gradu: ‘Princeza = Bitanga’ otvara vrata, a evo po čemu će se razlikovati od drugih!

[]

Ima li boljega dana za izlazak od petka? Završava radni tjedan, počinje vikend i vrijeme je za malo zasluženog opuštanja u dobrom društvu. Ako ste u potrazi za nekim novim mjestom u gradu, imamo za vas jednu preporuku! Na lokaciji koja, za razliku od centra grada, baš i ne obiluje kafićima, u Gajevoj 23, ovog petka otvara se novi caffe bar. Osim neobičnog imena, vlasnici kafića ‘Princeza=Bitanga’ žele na ugostiteljsku kartu grada upisati još par novosti.

Foto:Cityportal.hr

Mladi par s goričkog područja Lucija Marita, cocktail majstorica iz Novog Čiča, i građevinski poduzetnik Mirzah iz Mraclina, silno su željeli započeti zajednički posao. Pa zašto baš kafić u gradu kojem kafića sigurno ne nedostaje ?

– Mirza i ja volimo izazove i oduvijek smo htjeli nešto zajedničko otvoriti i kad smo vidjeli ovo mjesto za kafić, znali smo kako je to odličan prostor za nas, jer ovdje ćemo imati nešto što Gorici fali. Mjesto gdje se pušta glazba ’70-tih, ’80-tih, ’90-tih, pa i jazz, blues, hrvatsko i strano. To je nešto što se malo zaboravilo, posebno za ljude u najboljim godinama, da se ne moraju gurati s mladima koji su u većini drugih kafića, barem u večernjim satima – priča nam Lucija Marita, uoči otvorenja novog mjesta za ugodna druženja u Velikoj Gorici. U mjesec dana su prostor preuredili u vrlo atraktivnom urbanom stilu, s puno detalja pop-kulture.

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

– Željeli smo dobiti jedan dobar spoj retro i modernog uređenja i vjerujem kako smo u tome i uspjeli. Odmah kraj ulaza vas dočekuje Betty Boop, a gotovo svaki od 125 ‘kvadrata’ smo ukrasili nekom fotografijom, crtežom ili unikatnom memorabilijom iz tih vremena. U podrumu se nalazi i potpuno uređeni prostor od sto ‘kvadrata’, koji ćemo iznajmljivati za razne proslave, promocije i slično – otkriva.

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

I ponuda će u ovom kafiću biti malo drugačija.

– Prvi ćemo ponuditi i novi okus kave, to je Barcaffè crema perfetta espreso, s notama pečenog lješnjaka. Prvi kušači su bili očarani, jer je jača, kakva kava mora i biti, barem po mom mišljenju. Imamo veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, s nekim našim specifičnim odabirima, što će naši gosti brzo otkriti – kaže.

Caffe bar ‘Princeza=Bitanga’ vrata otvara u petak, 2. veljače, u 7 ujutro, a u večernjim vas satima očekuje i poseban program!

– Malo smo nervozni, ali vjerujem kako će sve proći dobro, imamo već puno i rezervacija i najava dolazaka. Navečer će se za zabavu dodatno pobrinuti glazbeni duo Tomi & Rogi, dečki su fenomenalni, nastupat će kod nas dva puta mjesečno i to petkom, a ulaz je besplatan – rekla nam je Lucija Marita.

Foto: Cityportal.hr

Ispred kafića će uskoro urediti i veliku terasu s pelargonijama, a za sve goste je osiguran i besplatan parking. Radno vrijeme novog kafića u gradu na adresi Gajeva 23 je od ponedjeljka do četvrta od 7 do ponoći, petak i subota od 7 do 2 ujutro, a nedjeljom i blagdanima od 8 do 23 sata. Dodatne informacije potražite na njihovim društvenim mrežama. Vidimo se tamo!

Foto: Cityportal.hr

Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Ova objava Novi kafić u gradu: ‘Princeza = Bitanga’ otvara vrata, a evo po čemu će se razlikovati od drugih! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.