Prijava

Vaša prijava

Brak na prvu: Stručnjaci večeras spajaju Kurilovčanku Nikolinu i Antona iz Barcelone

[]

Stručnjaci sociološkog eksperimenta i RTL-ovog showa ‘Brak na prvu’, u novoj epizodi spajaju još jedan par, nama posebno zanimljiv, jer pred matičara će stati Nikolina Dianežević iz Velike Gorice i Anton Glavas.

– Samo želim da se njegova energija i dobrota podudara s njezinom – rekla je Nikolinina kuma.

O 34-godišnjoj Nikolini iz Kurilovca već smo pisali kako je svestrana, a kod muškarca traži iskrenost, otvoren um i ljubaznost.

Screenshot RTL Brak na prvu, Nikolina Dianežević

Osam godina stariji Anton Glavas, rođen je u Vancouveru, osnovnu školu završio je u Hrvatskoj, a trenutno živi i radi u Barceloni. Profesor je engleskog jezika, a u slobodno vrijeme voli fotografirati. Zbog svoje mladenačke energije, preferira izlaziti s mlađim djevojkama, no najvažnije mu je da njegova partnerica bude sportski tip, prirodna, opuštena i avanturističkog duha.

Hoće li Nikolina pronaći zajednički jezik s profesorom engleskog jezika, Kanađaninom hrvatskog podrijetla, pogledajte u 21:15 sati u novoj epizodi RTL-ovog ‘Braka na prvu’.

Ova objava Brak na prvu: Stručnjaci večeras spajaju Kurilovčanku Nikolinu i Antona iz Barcelone se prvi puta pojavila na cityportal.hr.