Prijava

Vaša prijava

Sport i rekreacija u Kolarevoj uz moderan street workout park

[]

Do sredine ožujka trebali bi biti gotovi radovi na vježbalištu na otvorenom odnosno Street workout parku u Kolarevoj ulici. Djelatnici VG Komunalca iskopali su teren, postavili rubnjake i izradili temelje za sprave, a kako napreduju radovi u Gradskoj četvrti Braća Radić provjerio je gradonačelnik Krešimir Ačkar.

– Nastavili smo s povećanjem sportskog sadržaja u ovoj gradskoj četvrti te park sada potpuno drugačije izgleda nego prije nekoliko godina. No, nastavljamo dalje s ulaganjima u ovakve vrste sadržaja za rekreaciju naših sugrađana. Glavna i osnovna zadaća nam je povećavati kapacitete na području cijelog grada i davati izazov mladim ljudima da izađu iz svojih kuća i bave se sportom – istaknuo je gradonačelnik Ačkar.

19.02.2024. – Obilazak sportske infrastrukture u GČ Braće Radić i Pleso – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Vrijednost ovog projekta je 43.700 eura, a postavit će se najmodernije sprave za vježbanje od centralne kombinirane sprave, trovisinog vratila, klube s ručkama te kose klupe.

– Ciljali smo da budu moderne, jake i stabilne. Konzultirali smo i ekipu koja se bavi takvim vježbanjem. Kada sve bude gotovo biti će to jedan lijepi sportski centar. Nedavno nam je obnovljena rasvjeta, a očekujemo uskoro i stazice do samog sadržaja, bit će postavljena još i slavina za vodu. Imamo još zelene površine i prostora za dodatan sadržaj, no vidjet ćemo što će točno još biti ovisno o interesu naših sugrađana – ispričao je Josip Kolić, predsjednik ove četvrti.

19.02.2024. – Obilazak sportske infrastrukture u GČ Braće Radić i Pleso – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Ova objava Sport i rekreacija u Kolarevoj uz moderan street workout park se prvi puta pojavila na cityportal.hr.