Prijava

Vaša prijava

Dobrodošli, Pavle i Pavle! Očevi Maloča i Banić na trening s medvjedićima

[]

Unatoč iščekivanju odluke o novom treneru, život nogometaša Gorice ide svojim tokom. I treći dan u nizu, ovog oblačnog četvrtka prijepodne, trening su poveli Mensur Mujdža i Marko Krnjić, zajedno s ostatkom stožera, s idejom da će voditi utakmicu na gostovanju kod Istre u nedjelju. I zato je sve skupa izgledalo kao običan dan u uredu, radilo se naporno i ozbiljno, uz puni angažman…

A sve to događalo se nakon male uvertire treningu, okupljanja koje je ovaj dan ipak učinilo nešto drukčijim od ostalih. Vodstvo kluba okupilo je igrače gore na katu, pred njima su se pojavili predsjednik Nenad Črnko i sportski direktor Mario Brkljača. Moglo se možda očekivati da će ih obavijestiti o novom treneru, možda “oprati” zbog slabijih rezultata, ali rasplet baš i nije bio takav. Umjesto toga, Črnko i Brkljača su izvadili – plišane medvjediće!

U prvi plan istaknuti su, slijedom recentnih lijepih životnih trenutaka, Mario Maloča i Ivan Banić. Obojica su nedavno dobila djecu, prvo je Maloča dobio treće dijele, sinčića kojeg je nazvao Pavle, što je posebno razveselila brata Niku i setru Teu, a zatim je i Banić dobio sina, svoje prvo dijete, pa mu da ime – Pavle.

– Čestitam, Bane, i javi obavezno kad budeš išao na drugo dijete, da ti znam smisliti ime… – dobacio je Maloča sa smiješkom suigraču Baniću na odlasku s male proslave dolaska Pavla Banića na svijet.

Pavle Maloča i Pavle Banić ovog su četvrtka, dakle, i službeno prigrljeni u goričku nogometnu obitelj, bila je to još jedna prilika da se dečkima čestita na prinovama u obitelji, ali i da se momčad još malo poveže nakon svega što se događalo u posljednje vrijeme.

I da još jednom pokažu da su tu jedni za druge. I u lijepim i u ružnim trenucima, i kad se slavi i kad se tuguje, i kad je sve idealno i kad je teško.

Tko je shvatio, shvatio je.

Ova objava Dobrodošli, Pavle i Pavle! Očevi Maloča i Banić na trening s medvjedićima se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Otvoreno prvenstvo VSŽ