Prijava

Vaša prijava

Gorički Turovci u Karlovcu na Zborovanju osvojili prva tri mjesta u višeboju i olimpijadi

[]

Članovi Turopoljske udruge skauta ‘Tur’ sudjelovali su na 15. Zborovanju izviđača u Karlovcu i ostvarili odlične državne rezultate u višeboju i olimpijadi koje su održane u sklopu Zborovanja. Inače, u Karlovcu je sudjelovalo 40 mladih Velikogoričana u masi od oko tisuću izviđača iz cijele Hrvatske, poletaraca i izviđača, a konkurencija od 57 ekipa u jednom i 26 ekipa na drugom natjecanju bila je zaista jaka.

Turova ekipa patrole Fijolice osvojila je prvo mjesto u signalizaciji zastavicama, drugo mjesto u vezanju čvorova i ukupno drugo mjesto između 57 ekipa na Državnom izviđačkom višeboju.

Dok je ekipa Panjevi bila prva u orijentacijskom krosu i ukupno druga na državnoj izviđačkoj olimpijadi između 26 ekipa. Panjevi su bili i drugi u vezanju čvorova na Državnoj izviđačkoj olimpijadi te treći u signalizaciji zastavicama.

– Čestitamo našim natjecateljskim ekipama koje su ostvarile izuzetne rezultate na državnim natjecanjima te pokazale gorljivost i želju za pobjedom, kao i kvalitetu sustavnog rada u pripremi za natjecanja. Jednako iskreno čestitamo i svim ostalim ekipama koje su ostvarile plasman na koji su ponosne, kao i svim volonterima, domaćinima i organizatorima koji su nam priuštili fenomenalan vikend u Karlovcu – istaknuo je predsjednik Udruge, Alen Konjević.

 

Ova objava Gorički Turovci u Karlovcu na Zborovanju osvojili prva tri mjesta u višeboju i olimpijadi se prvi puta pojavila na cityportal.hr.