Prijava

Vaša prijava

Norijada u Zagrebu preusmjerava i obustavlja promet, evo što kažu iz ZET-a

[]

Zbog ‘Norijade’ koja će i ove godine u gradovima okupiti broje maturante pozvodom završetka njihovoh srednjoškolskog obrazovanja, iz ZET-a su izvijestiki kako će danas 24. svibnja od 11 do 13 sati biti posebna regulacija tramvajskog i autobusnog prometa.

Kolona maturanata sa središnjeg gradskog trga prema Bundeku krenut će u 12 sati te će, ovisno o situaciji na terenu, tijekom prolaska kolone, dolaziti do povremenih zaustavljanja i preusmjeravanja linija.

Od 11 do 12 sati bit će obustavljen tramvajski promet preko Trga bana Josipa Jelačića. Linije 1, 6, 11, 13, 14 i 17 prometovat će preko Glavnog kolodvora, a linija 12 Ulicom grada Vukovara.

Oko 12.15 sati slijedi kratkotrajni prekid prometa Mihanovićevom i Vodnikovom ulicom, a oko 12.25 sati očekuje se i kratkotrajni prekid tramvajskog prometa Ulicom grada Vukovara, kod Miramarske (oko 15 minuta, dok kolona ne skrene u Aveniju Hrvatske bratske zajednice).

Od 12.10 do 13 sati očekuje se i preusmjeravanje autobusnih linija koje pripadaju terminalu Glavni kolodvor. Autobusi će voziti prohodnim dionicama, odnosno Ulicom grada Vukovara, Držićevom i Avenijom Dubrovnik do svojih uobičajenih trasa.

Za to vrijeme bit će ukinuta autobusna stajališta Lisinski, NSK, Kruge, Bundek, Muzej suvremene umjetnosti-istok i Sopot.

Ova objava Norijada u Zagrebu preusmjerava i obustavlja promet, evo što kažu iz ZET-a se prvi puta pojavila na cityportal.hr.