Prijava

Vaša prijava

Sedam medalja za goričke karatiste: Sara Banović i Marina Čale najuspješnije u Sisku

[]

Ekipa Karate kluba Velika Gorica posljednja dva vikenda provela je na turnirima. Nastupili su na 2. kolu karate lige u Zagrebu te na turniru u Sisku.

– Zagrebačka karate liga je osnovana s ciljem pružanja što većeg broja mečeva mladim karatistima i karatisticama, što smo i mi prepoznali pa sudjelujemo na Zagrebačkoj karate ligi 2. godinu zaredom – ističu iz karate kluba te dodaju kako su nastupili s 24 natjecatelja od učenika U12 do juniora U18.

– Puno odličnih borbi su pružili naši puleni, te možemo reći da smo ponosni što smo nakon 2. kola na drugom mjestu u ukupnom poretku klubova po uspješnosti – dodaju iz kluba.

Foto: Karate klub Velika Gorica

Završno kolo bit će u listopadu, na kojem će ujedno biti proglašeni i pobjednici lige.

Na natjecanju u Sisku, ovaj gorički klub predstavljalo je pet natjecatelja koji su nastupili u 8 kategorija. Turnir je okupio 254 natjecatelja i 25 klubova, a goričke mlade nade osvojile su čak 7 medalja, od čega 2 zlata, 3 srebra i 2 bronce.

Najuspješnije su bile Sara Banović i Marina Čale osvojivši zlatne medalje u uzrastima učenica (U12) i ml. kadetkinja (U14).

Osim zlata, Sara je osvojila i srebro, a njezin klupski kolega Borna Miletović osvojio je također dvije medalje, srebro i broncu. Srebrni je bio još i Vito Miletović, a brončana Ena Lukačić.

Foto: Karate klub Velika Gorica

Ova objava Sedam medalja za goričke karatiste: Sara Banović i Marina Čale najuspješnije u Sisku se prvi puta pojavila na cityportal.hr.