Prijava

Vaša prijava

Cure iz Udarnika na državnom, II. dio: Prvi dan – dvije sjajne pobjede!

[]

Nakon što su prije dva tjedna svojim nastupom na državnom završnici u Poreču oduševile djevojke iz Udarnikove generacije 2008., sedma ekipa u Hrvatskoj, od ovog četvrtka red je došao i na dvije godine mlađu generaciju. Mlade rukometašice predvođene trenericom Martinom Vugrinović otišle su na završni turnir prilično suvereno, bez previše drame, a to je dalo za pravo svima u klubu nadati se da će i u Poreču ova ekipa biti vrlo konkurentna za ozbiljan rezultat.

– Ovo je jedna jako dobra ekipa i vjerujem da ćemo imati što za reći na završnici – govorila je već u tim trenucima trenerica Vugrinović, koja već nekoliko godina vodi ovu talentiranu generaciju.

Da to nisu bile prazne priče, da su to bile najave s jakim argumentima, potvrđeno je već prvoga dana turnira u Poreču. U prvoj utakmici dana djevojke su pobijedile vršnjakinje iz Gospića 16-9, a dobar posao za otvaranje državne završnice potvrdile su pobjedom i u drugoj utakmici. U sudaru s djevojčicama iz Trogira slavile su 12-8, što znači da su uzele maksimalna četiri boda, a time i osigurale prolazak u osminu finala. Međutim, daleko od toga da je posao završen, jer u skupini će odigrati još dvije utakmice…

U petak točno u podne na rasporedu je ogled s Kokom iz Varaždina, koja je također upisala obje pobjede prvoga dana, pa je za pretpostaviti da će to biti i izravni okršaj za prvo mjesto i izbjegavanje jednoga koraka u eliminacijskom dijelu turnira. Posljednja utakmica u skupini igrat će se od 18.15 sati, a protivnik će biti Petason-Vranjic, ekipa koja je prvog dana izgubila obje svoje utakmice.

S obzirom na rasplet tih dviju utakmica, trenerica Martina i njezine djevojke doznat će raspored za subotnji program.

Udarnik u Poreču predstavljaju ove mlade rukometašice: Ema Markov, Petra Sečenj, Iva Markov, Jana Jurkić, Gita Konjar, Ema Jagodić, Ana Vlašić, Gabrijela Černetić, Jana Turković, Paula Polić, Paula Bilić Prcić, Anabela Jug, Luana Bigec Sabljak, Karla Miličević, Lucija Bižić, Lana Novosel, Tena Slojšek i Nives Juratović.

Ova objava Cure iz Udarnika na državnom, II. dio: Prvi dan – dvije sjajne pobjede! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.