Prijava

Vaša prijava

Jubilarna i rekordna Humanitarka: Na Cvjetnom će se igrati za Fuji

[]

Jubilarni deseti put, s rekordnim brojem prijavljenih momčadi, ove subote od ranoga jutra kreće još jedna “Humanitarka”, malonogometni turnir s plemenitim ciljem. Oko Dinamova grba na centru, na betoncu u Cvjetnom naselju, ovom prilikom zaigrat će 32 momčadi, a sav prikupljeni prihod ići će za Judo klub osoba s invaliditetom Fuji.

“Osim 32 momčadi u natjecateljskom dijelu turnira, imamo i dvije ženske ekipe, Legalis tim i judo team Fuji, koje su odlučile odigrati revijalnu utakmicu između sebe te su tim potezom otvorile prostor za još dvije ekipe. Tako smo došli do rekordne brojke od 34 ekipe koje će nastupiti na turniru! Žao nam je što smo morali odbiti još nekoliko ekipa, ali zbog ograničenosti vremena ovo je maksimalan broj koji može sudjelovati”, objavili su organizatori.

Iza cijele priče stoje, kao i svih ovih godina, velikogorički navijači Dinama, koji su prethodnih godina prikupili ukupno više od 50.000 eura za razne dobrotvorne svrhe. Budući da je ovo jubilarni turnir, da je prijavljen najveći broj sudionika, očekuje se da će i ovoga puta iznos biti značajan i, prije svega, dobro iskorišten, što u slučaju KOSI Fujija nikad nije ni bilo upitno.

Program kreće već od osam ujutro, a otvara ga vrlo intrigantan ogled momčadi koje su organizirala dva brata Cundeković, jedni kao predstavnici Passagea, drugi kao momčad Scotcha. Finale je predviđeno za 21 sat, što će reći da će doslovno cijele ove subote u Cvjetnom biti veselo, bučno, razigrano i intenzivno. I, prije svega, humanitarno.

Ova objava Jubilarna i rekordna Humanitarka: Na Cvjetnom će se igrati za Fuji se prvi puta pojavila na cityportal.hr.