Prijava

Vaša prijava

Megablast poziva na Good Vibrations u Tuđmancu, čeka vas glazbeno-plesni piknik

[]

U sklopu VG Festa i Dana mladih sutra vas u Tuđmancu očekuje plesni piknik. Plesni klub Megablast poziva sve na tradicionalni Good Vibrations 2024 – Urban family picnic.

Posjetitelji će moći vidjeti nastupe plesnih grupa i to raznih plesnih stilova, od hip-hopa, break dancea do suvremenih plesova. Program počinje već u 10 sati kada su na rasporedu sve do 13 sati plesne radionice, DJ radionice, MC/rap radionice te graffiti radionice.

Megablas je osmislio plesne radionice za djecu tako da one prikažu rad plesnog kluba, ali i kojim se mogu priključiti sva zaiteresirana djeca. Tako će od 10 do 11 sati biti show dance, od 11 do 12 sati gimnastika te od 12 do 13 sati breaking.

Od 13 do 15 sati možete chillati uz DJ-a, a od 15 sati počinju prijave za natjecanje. Nastupe i breaking battleove jedan na jedan imat ćete prilike gledati od 16 sati. Natjecat će se djeca od 8 pa sve do plesača starijih od 18 godina.

–  Cijelo događanje kako mu samo ime kaže, urban family picnic osmišljeno je kao obiteljsko druženje pa pozivamo sve zainteresirane da ponesu dekicu i dođu na glazbeno-plesni piknik – pozivaju iz Megablasta.

Foto: Ilustracija/PK Megablast

Ova objava Megablast poziva na Good Vibrations u Tuđmancu, čeka vas glazbeno-plesni piknik se prvi puta pojavila na cityportal.hr.