Prijava

Vaša prijava

Malonogometni događaj ove subote u Mraclinu

[]

Ove subote 15. lipnja 2024. u Mraclinu će se održati IX. memorijalni malonogometni turnir „Blaž, Žina i Gale“.

Tradicionalni malonogometni turnir igrati će se na betonskom igralištu. Ovo bi trebao biti posljednji turnir na betonu jer se do kraja godine očekuje postavljanje umjetne trave na igralište. Međutim, ove godine turnir će se igrati pod novom rasvjetom koja će biti postavljena ovoga tjedna. Kao i uvijek nagrade će osvojiti najbolji igrač, strijelac i vratar, te tri prvoplasirane momčadi. Prije finalne utakmice domaćin će organizirati prigodnu bakljadu.

S početkom u 15:30 na igralištu Nove grabe kreće Turopoljsko-posavska liga koja će se igrati na dva terena. Razlog tome je utakmica europskog prvenstva između Hrvatske i Španjolske koja će se od 18:00 sati pratiti na velikom video zidu veličine 6×3 metra.

Vjerujemo u pozitivan rezultat hrvatske nogometne reprezentacije, te u pravu feštu nakon utakmice koju će dodatno zagrijati Grupa Max 5 od 20:00 sati.

– Kao i svake godine, očekuje se veliki broj posjetitelja (preko 1000) svih dobnih generacija koje će u Mraclinu uživati u odličnom nogometu, sjajnoj atmosferi, otvaranju europskog prvenstva za našu reprezentaciju, te sjajnoj zabavi nakon utakmice, a koja će potrajati do kasno u noć. Još jednom pozivamo sve da u subotu budu s nama u Mraclinu. Domaćini će se pobrinuti da organizacija bude na vrhunskoj razini, a sve posjetitelje pozivaju da napune Grabu, uživaju toga dana u Mraclinu, te nakon svega kući odu zadovoljni i prepuni emocija. Vidimo se ove subote na mraclinskoj Grabi!!! – poručuju iz Mraclina.

Ova objava Malonogometni događaj ove subote u Mraclinu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.