Prijava

Vaša prijava

Marko Biljan novi trener Mraclina

[]

Još se nisu ni stišali dojmovi tek završenog prvenstva u IV. NL Središte Zagreb – B u kojem je Mraclin završio na 5. mjestu, a iz Grabe nove vijesti. Predsjednik Miro Iličić, sportski direktor Luka Cvetnić, pomoćnik sportskog direktora Dražen Dandić i tajnik Goran Vukašinec predstavili su novog trenera seniora Marka Biljana. Uvodno se nazočnima obratio sportski direktor Luka Cvetnić:

– Prvo da naglasim da smo bili zadovoljni radom dosadašnjeg trenera Tomislava Škrinjarića koji je momčad vodio od 2. kola tek završenog prvenstva, napravio je dobar rezultat s momčadi, uz to je i vodio našu nogometnu školu, veliko mu hvala za dosad učinjeno. Škrinjarić i dalje ostaje u klubu kao šef omladinske klupske škole. Od danas je novi trener seniorske momčadi Marko Biljan, s kojim su zadnji pregovori bili kratki, iako je on već dulje vrijeme bio naša meta. Smatram da je on kvalitetan mladi i školovani trener, što je kod nas prioritet od najmlađih kategorija.

Zatim je Dražen Dandić kao najbliži suradnik novog trenera na klupi uputio nekoliko riječi, naglašavajući da smatra kako će suradnja biti dobra poznavajući kvalitete trenera Biljana. Predsjednik kluba Miroslav Iličić naglasio je da su pregovori s novim trenerom bili kratki dolazeći do zajedničkog dogovora. Očekujemo da budemo u novom prvenstvu i dalje konkurentni prema vrhu. U dva bivša mandata predsjednik, sada tajnik, Goran Vukašinec prekaljeni je vojnik kluba, s golemim iskustvom, naglasio je kako je bitno da novi trener ima volju za rad, te smatra da će mlađi igrači koji mogu napredovati napraviti igrački iskorak.

Marko Biljan (37), već je 16 godina trener. Prvi trenerski posao trener juniora Udarnika danas Kurilovca, potom u HNK Gorici – limači, kadeti i juniori, prvi seniorski posao u Gradićima. Slijedi ženski nogomet, seniorke Gorice, a kao zadnji trenerski posao bili su juniori HAŠK-a. Prema njegovim riječima zadovoljan je što je uspostavljena suradnja s ozbiljnim klubom kakav je Mraclin:

– Vidim da su očekivanja uprave velika, ligu poznajem i smatram da je vrlo kvalitetna, baš kao i momčad Mraclina. Upoznat sam također na koje se igrače računa, kako one starosjedioce tako i nove koji trebaju pristupiti. Da li ćemo ostvariti zahtjeve? Osobno dati ću sve od sebe, vjerujem baš kao i igrači. Jedan sam od onih koji vole izazove, koji voli letvicu podići visoko. Na kraju, hvala, na povjerenju koje ste mi ukazali – rekao je ukratko novoustoličeni trener mraclinskog kluba Marko Biljan.

Ova objava Marko Biljan novi trener Mraclina se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Program prometne kulture za učenike naše škole

Posjet Parku znanosti