Prijava

Vaša prijava

Orle: Ponudio poznanici prijevoz pa ju zatočio u kući

[]

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela protupravno oduzimanje slobode na štetu 25-godišnjakinje.

Postupajući po dojavi policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su posumnjali u počinjenje kaznenog djela protupravno oduzimanje slobode te su kroz suradnju s Policijskim službenicima policijske uprave sisačko-moslavačke proveli kriminalističko istraživanje.

– Utvrđeno da je osumnjičeni 34-godišnjak u utorak, 11. lipnja na području Orla ponudio prijevoz oštećenoj te kada je 25-godišnjakinja ušla u njegovo vozilo, s obzirom da ih povezuje određeno poznanstvo, tijekom vožnje, osumnjičeni je počeo s prijetnjama koje su kod oštećene izazvale strah za vlastiti život – ističu iz policije te dodaju:

– Potom ju je, sumnja se, odvezao u kuću na području Martinske Vesi te joj protupravno oduzeo slobodu. Oštećenu su na navedenoj adresi pronašli policijski službenici dok je osumnjičeni uhićen i priveden u prostoje policije na kriminalističko istraživanje. Sumnja se da je osumnjičeni počinio kazneno djelo na njenu štetu koje su kod oštećene izazvale snažan osjećaj straha za njen život – dodaju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog muškarca predali pritvorskom nadzorniku dok su posebno izvješće podnijeli Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Ova objava Orle: Ponudio poznanici prijevoz pa ju zatočio u kući se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Posjet Parku znanosti