Prijava

Vaša prijava

Kreće Breška liga

[]

21. MNL VUKOMERIČKE GORICE 2024.

Malonogometna liga Vukomeričkih gorica ili od milja zvana Breška liga kreće u subotu 22. lipnja, iz Novog Brda s početkom u 16 sati. Ove godine prijavilo se 13 momčadi koje će se tijekom ljeta, sve do subote 17. kolovoza i završnog kola u Dubrancu boriti za veliki prijelazni pehar.
– Kad smo krenuli u organizaciju ovog natjecanja prije dvadesetak godina nismo bili svijesni što smo pokrenuli, mislili smo da će to trajati nekoliko godina, a evo već je dvadeset i prva – rekao je jedan od osnivača lige Zlatko Petrac – mislim da smo svih tih godina odlično promovirali naše lijepe vukomeričke brege, ali i naselja gdje se odigravaju utakmice.
U 1. kolu na travnjaku u Novom Brdu natjecanje otvaraju Dubranec – Lučelnica, u slijedećim utakmicama sastaju se Šiljakovina – Kravarsko, Gornja Opatija – Pokupsko, Kozjača – Markuševec, Velika Buna – Donji Hruševec i Novo Brdo – Lukinić Brdo.
Već u nedjelju 23. lipnja domaćin je Donji Hruševec, gdje će se prema najavama organizatora i čelnog čovjeka domaćinske momčadi Daniela Gorenca, ujedno i proslaviti prošlogodišnji naslov.
Tako se u 2. kolu na asfaltiranom igralištu sastaju Donji Hruševec – Novo Brdo, Markuševec – Velika Buna, Pokupsko – Kozjača, Kravarsko – Gornja Opatija, Lučelnica – Šiljakovina i Strezojevo – Dubranec.

Ova objava Kreće Breška liga se prvi puta pojavila na cityportal.hr.