Prijava

Vaša prijava

Pijana vozila bez vozačke pa se u Podvornici zabila u ogradu i pobjegla s mjesta nesreće

[]

Prometna policija je na području cijele Policijske uprave zagrebačke za vikend provela preventivno-represivnu akciju pojačanog nadzora vozila i vozača, a utvrđeno je 493 prometna prekršaja.

Kod nekih vozača, kako ističu, utvrđena je koncentracija alkohola veća od 1,5 promila u krvi, a evidentirano je i osam mladih vozača koji su vozili pod utjecajem alkohola. Ukupno je 46 vozača vozilo s promilima u krvi.

Tako je s promilima ‘uhvaćena’ i 36-godišnjakinja koja se u nedjelju 30. lipnja oko 17 sati vozila Podvorničkom cestom gdje je dolaskom kod kućnog broja 11 imala prometnu nesreću.

Naime, sletjela je vozilom u odvodni kanal, nakon čega je udarila u dvorišnu ogradu te se udaljila s mjesta nesreće bez da je vlasniku oštećene ograde ostavila podatke o sebi i vozilu. Inače, izmjereno joj je 2,06 promila alkohola u krvi.

Iste večeri policijski su je službenici pronašli i uhitili nakon čega je smještena u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Policija je naknadnom provjerom utvrdila da je vozila za vrijeme dok joj je ukinuta vozačka dozvola zbog sakupljenih negativnih bodova. Vozačica će uz optužni prijedlog biti dovedena na nadležni prekršajni sud.

 

Ova objava Pijana vozila bez vozačke pa se u Podvornici zabila u ogradu i pobjegla s mjesta nesreće se prvi puta pojavila na cityportal.hr.