Prijava

Vaša prijava

Vatrogasni vikend u Ribnici: Spremaju se dva natjecanja KUP DVD Ribnica i Franje Mikulina

[]

U Ribnici se sprema vatrogasni vikend. Dobrovoljno vatrogasno društvo u subotu 6. Srpnja organizira dva vatrogasna natjecanja za djecu, mladež i odrasle. Na sportskom centru kod društveno-vatrogasnog doma u 10 sati počinje vatrogasno natjecanje za djecu V. Kup DVD Ribnica koji će odraditi vježbe s brentačama bez štafetne utrke.

Natjecat će se muške i ženske ekipe, a za one najbolje osigurani su pehari, medalje i zahvalnice kao I prijelazni pehar.

Za nastup, kako ističu organizatori, potrebno je uplatiti donaciju od 40 eura po ekipi koja uključuje obrok za natjecatelje i voditelja te piće.

Prijave traju još danas i sutra do 18 00 sati na telefone 091 5637 802 (tajnik: Damir Mika) odnosno 098 304 255 (zapovjednik: Mario Stipetić) , na e-mail: ribnica@vzgvg.hr ili kroz aplikaciju Vatronet.

Proglašenje pobjednika predviđeno je u 13 sati.

U poslijepodnevnim satima na istoj lokaciji, od 16 sati kreće natjecanje na X. Kupu Franje Mikulina u brzom spajanju usisnog voda.

– Natjecanje će se izvoditi na dvije staze za seniore i to u sastavu odjeljenja od šest članova. Vrijeme izvođenja vježbe mjeri se računalom koje reproducira zapovijed i automatski pokreće štoperice na stazama te se reproducira na platnu. Izvode se dvije vježbe, po jedna na svakoj stazi, a računa se vrijeme bolje izvedene vježbe – ističu iz DVD-a Ribnica.

Najboljih osam vremena muških A i B odjeljenja ulazi u muški Super kup, kao i najboljih osam vremena ženskih A i B odjeljenja ulazi u ženski Super kup.

Za pobjednike u „Super kupu“ u svakoj kategoriji osigurani su prijelazni pehari i poklon bon u iznosu od 100 eura dok za drugo i treće plasirane ekipe slijede prigodni darovi. Nakon natjecanja slijedi dodjela nagrada i druženje uz TS Lajbeki.

Ova objava Vatrogasni vikend u Ribnici: Spremaju se dva natjecanja KUP DVD Ribnica i Franje Mikulina se prvi puta pojavila na cityportal.hr.