Prijava

Vaša prijava

Prosjakinja pokucala starici na vrata stana u centru grada: Nakon ‘Mogu li dobiti čašu vode’ dogodilo se ovo…

[]

Na vrata stana 82-godišnje starice, koja živi u zgradi na Trgu grada Vukovara, pokucala je jučer oko 10 sati mlađa ženska osoba koja je prosila novac i hranu.

– Velikogoričanka ju je pustila u stan s namjerom da joj pomogne i tom prilikom dala joj kovanice iz novčanika. Potom je prosjakinja staricu zamolila za čašu vode kako bi iskoristila njenu nepažnju i ukrala joj novčanik odložen na ormariću u hodniku za vrijeme dok je starica otišla u kuhinju – govore nam iz goričke policije.

Kad se starica vratila s čašom vode, više nije bilo niti prosjakinje niti novčanika.

Stoga iz goričke policije upozoravaju sve gađane starije životne dobi da ne puštaju nepoznate osobe u svoje stanove i kuće. Ukoliko i žele nekom pomoći i udijeliti im nešto da te osobe zadrže izvan svog životnog prostora i zatvore vrata.

Novčanik je netom poslije pronađen u obližnjem kontejneru. Iako novaca nije bilo, srećom po staricu, dokumenti su ostali.

Ova objava Prosjakinja pokucala starici na vrata stana u centru grada: Nakon ‘Mogu li dobiti čašu vode’ dogodilo se ovo… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.