Prijava

Vaša prijava

Ne događa se baš svaki dan: Službeni HAZU prenio priču s iz goričkih medija…

[]

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, poznatija po akronimu HAZU, ima 163 godine tradicije, 160 redovnih i 160 dopisnih članova, kao i stotinu članova suradnika. HAZU uz sve to, naravno, ima i svoju službenu stranicu, a na njoj se ovih dana može pronaći put i do Cityportala, odnosno naših novina Reportera.

Jedan od redovnih članova Akademije, naime, u onom najvišem razredu, i naš je čovjek, Željko Cvetnić. Jedan od dvojice mraclinskih akademika, uz svog rođaka Ratka, veterinar svjetskoga glasa, bivši ravnatelj Veterinarskog instituta, bio nam je tema još 2016., kad je i primljen u HAZU, a u fokus su on i njegova obitelj opet došli nedavno.

Povodom velikog trenutka za obitelj Cvetnić, promociju Marije Cvetnić u doktoricu znanosti, četiri godine nakon što je to postao i njezin suprug, a Željkov sin Luka, donijeli smo u posljednjem broju Reportera, a zatim i prenijeli na naš portal.

Priča je to o jednoj posebnoj obitelji, priča o složnosti, žrtvi, odricanju i uspjehu, priča koje je, eto, ispala i dovoljno vrijedna da je jedna znanstvena institucija poput HAZU-a prezentira na svojim službenim kanalima.

Želite li se podsjetiti što sve sadrži njihova priča, možete to učiniti OVDJE.

Ova objava Ne događa se baš svaki dan: Službeni HAZU prenio priču s iz goričkih medija… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.