Prijava

Vaša prijava

Missice stigle u Veliku Goricu: Pred njima su pripreme za nastup, a upoznat će i gorički kraj

[]

Finalistice izbora za Miss sporta Hrvatske okupile su se u hotelu Garden Hill u Velikoj Gorici te u odličnom raspoloženju krenule s pripremama koje će trajati do četvrtka kada ćemo saznati tko je najljepša sportašica Hrvatske. Izbor će se održati 11. srpnja u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica s početkom u 20 sati.

Sportašice će u sljedećim danima pripremati koreografije, izlaske, učiti o načinu odijevanja, razmjenjivati osobna i sportska iskustva, sklapati nova prijateljstva i upoznati velikogorički kraj.

Odmah po dolasku u Veliku Goricu sportašice su krenule s prvim probama kako bi koreografije kojima će predstaviti sebe i svoje sportove bile što atraktivnije publici.

Sportašice će na finalnom izboru imati čak pet izlaza, a poseban će biti talent show. U 45 sekundi svaka sportašica izvodi svoju koreografiju promovirajući tako sport iz kojeg dolazi. Ove godine u konkurenciji za najljepšu sportašicu su odbojkašica, karatistica, atletičarka, plesačica, dvije sinkronizirane klizačice, gimnastičarke, boksačica i druge, što garantira sjajnu zabavu.

Prvog dana priprema sportašice su imale edukaciju proizvoda Tiens, a za vrijeme prvih koreografskih proba posjetila ih je Brazilka Anny Alves, koja je na ovom izboru prije dvije godine ponijela titulu Miss fotogeničnosti. Brazilka sa zagrebačkom adresom, u Europu je doputovala 2010. godine sa svojom plesnom skupinom s ciljem da Mediteran upozna sa sambom, ali i brazilskim stilom života općenito. Nakon tri godine života u Italiji, Anny je svoj poslovni put nastavila razvijati u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu, gdje je 2016. osnovala prvu školu sambe koju i danas vodi s jednakim žarom. Rođena u Salvadoru, gradu sambe, ova Brazilka ubrzo je zavoljela svaki dio Hrvatske, osobito obalu.

S obzirom na to da je većini sportašica najveći problem uvježbati pravilno hodanje u visokim potpeticama Anny Alves je s finalisticama uvježbavala upravo taj dio te im objasnila tajne snalaženja na pozornici.

Poznat je i zabavni dio programa finalne večeri. Za glazbeni dio pobrinut će se Antonija Šola i Vanessa Kralj, a za potpunu zabavu tu su plesači akrobatskog rock’n’rolla te latino-američkih plesova. Nastupit će i Nathalie Nujster, dvostruka europska prvakinja u kategorijama modern i jazz.

Ova objava Missice stigle u Veliku Goricu: Pred njima su pripreme za nastup, a upoznat će i gorički kraj se prvi puta pojavila na cityportal.hr.