Prijava

Vaša prijava

Velikogoričke mažoretkinje viceprvakinje Europe, iz Češke se vratile s četiri srebra

[]

Velikogoričke mažoretkinje vratile su se s Europskog prvenstva u Češkoj s četiri srebrne medalje.

Na XIX. Europskon mažoret sport prvenstvu sudjelovalo je 140 timova iz 14 europskih zemalja, a među njima i naše Velikogoričke mažoretkinje.
Naslov europskih viceprvakinja osvojile su juniorke u kategoriji Trio mace u sastavu Tia Gašpert, Sita Križetić i Franka Knežević. Zatim juniorke u mini formaciji mace u sastavu Tia Gašpert, Sita Križetić, Franka Knežević i Katja Školneković.

Srebro su osvojile i seniorke u kategoriji mini formacija mace u izvedbi Doroteje Hrenković, Marije Školneković, Josipe, Mie Jerković, Ane Lee Odak i Lucije Bešlić.

Viceprvakinjama su postale i seniorke u velikoj formaciji mace, a izvedbu za medalju odradile su Tia Gašpert, Sita Križetić, Franka Knežević, Dorotea Hrenković, Marija Školneković, Mia Jerković, Ana Lea Odak i Lucija Bešlić.

– Kadeti, juniori te seniori Velikogoričkih mažoretkinja uspješno su prezentirali rad svog kluba te obranile ime svoga grada te boje Lijepe Naše. Sada ih čeka zasluženi odmor, a u rujnu seniorke putuju na VI. Svjetsko prvenstvo mažoret sporta u Cape Town, Južnoafrička Republika – ističu iz Velikogoričkih mažoretkinja.

Čestitamo!

Ova objava Velikogoričke mažoretkinje viceprvakinje Europe, iz Češke se vratile s četiri srebra se prvi puta pojavila na cityportal.hr.