Prijava

Vaša prijava

Prilika za ‘friške’ inovatore: Prijavite se za podršku u poslovanju

[]

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) osmislila je u okviru PROGRAMA AKCELERACIJE cjelovit sustav podrške za sva novoosnovana inovativna poduzeća, inovativne razvojne timove i pojedince u svim regijama Hrvatske.

Program obuhvaća podršku s ciljem inicijalne procjene stanja poslovanja, individualnog savjetovanja o poslovanju, mentoriranja od strane stručnih mentora, pružanja podrške prilikom komunikacije s investitorima, aktivnostima internacionalizacije i slično.

Prijavom na objavljeni Javni poziv moguće je ostvariti pravo na nefinancijsku potporu u vidu usluga 9 konzorcija – akceleratora iz svih regija Hrvatske u vrijednosti do najviše 4 tisuće eura u fazi predakceleracije, do najviše 17 tisuća eura u fazi akceleracije i do najviše 6 tisuća eura u fazi postakceleracije.

Za one prijavitelje koji uspješno prođu fazu predakceleracije, HAMAG-BICRO će objaviti ograničeni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u iznosu do 25.000,00 eura, kao i poziv za dodjelu vaučera za internacionalizaciju poslovanja poduzeća koja sudjeluju u Programu akceleracije (za aktivnosti sudjelovanja poduzeća na međunarodnim događanjima, izložbama, sajmovima, radionicama, konferencijama, a obuhvaćaju putne troškove, troškove noćenja, kotizacije i slično).

Prijaviti se mogu novoosnovana poduzeća koja su osnovana najviše pet godina prije dana predaje projektnog prijedloga; razvojni timovi te pojedinci (fizičke osobe – za fazu predakceleracije) koji razvijaju inovativni proizvod/uslugu koji se trenutno nalaze u fazama TRL 5-8.

HAMAG-BICRO će, u suradnji s lokalnim akceleratorima, odabrati do najviše 160 korisnika na području Republike Hrvatske koji će dobiti priliku razvijati svoje poslovanje u poslovnom prostoru jednog od akceleratora kroz naredne dvije godine. Prijave se zaprimaju putem online obrasca do 7. kolovoza, a više informacija pronađite ovdje.

 

Ova objava Prilika za ‘friške’ inovatore: Prijavite se za podršku u poslovanju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.