Prijava

Vaša prijava

Traže se pomoćnici u nastavi za goričke osnovnoškolce, otvoreno je 106 radnih mjesta

[]

Grad Velika Gorica za novu školsku godinu traži 106 pomoćnika u nastavi u osam osnovnih škola koji će biti zaposleni u sklopu projekta ‘Svako dijete ima pravo na obrazovanje’. Ovaj se projekt u našem gradu provodi već 10 godina u partnerstvu s osnovnim školama, a cilj mu je stvaranje stvaranje inkluzivnih uvjeta za školovanje djece s teškoćama u razvoju u školi i zajednici te pružanje podrške njihovom obrazovanju kroz rad pomoćnika u nastavi.

Projekt tako omogućava zapošljavanje pomoćnika u nastavi, financiranje njihovih plaća i osposobljavanje.

Na Javni poziv mogu se javiti zainteresirani kandidati koji već imaju iskustvo kao pomoćnici u nastavi, kao i svi oni koji su motivirani za rad s djecom u školskom okruženju. Osnovni uvjet za zapošljavanje je završeno četverogodišnje obrazovanje.

– Ako se želite vratiti u školske klupe u novoj ulozi i aktivno sudjelovati u stvaranju inkluzivnih uvjeta za školovanje djece s teškoćama u razvoju, ako želite biti dio pozitivnog i vrijednog projekta javite – pozivaju iz Grada.

Rok za podnošenje prijava je 30. srpnja.

Foto ilustracija:Pexels/Ketut Subiyanto

Ova objava Traže se pomoćnici u nastavi za goričke osnovnoškolce, otvoreno je 106 radnih mjesta se prvi puta pojavila na cityportal.hr.