Prijava

Vaša prijava

Pištoljem prijetio komunalnim redarima u Mičevcu pa završio u pritvoru!

[]

Prošlo je nešto više od tri tjedna od događaja koji je uznemirio mještane Mičevca, a priča je počela dobivati svoj epilog. Dogodilo se to u poslijepodnevnim satima 26. lipnja, u Ulici Augusta Šenoe u ovom naselju pojavio se teretni kamion s građevinskim otpadom. I sa željom da se tog otpada riješi na ilegalan način…

Primijetili su to djelatnici, kako je navedeno u policijskom izvješću, “trgovačkog društva za pružanje komunalnih usluga u Velikoj Gorici”, koji su od 44-godišnjeg vozača kamiona zatražili provjeru dokumentacije, kako bi spriječili ilegalno odlaganje otpada. On mi je na to više puta prijetio verbalno, ali i vatrenim oružjem, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

“Nakon saznanja policije o događaju, kroz kriminalističko istraživanje intenzivno se tragalo za počiniteljem te je naknadno pronađen, a pretragom na adresi stanovanja oružje nije pronađeno”, navedeno je u objavi PU Zagrebačke, uz dodatak kako je osumnjičeni 44-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Kriminalističko istraživanje nastavit će se svojim uobičajenim tijekom, pri čemu se 44-godišnjak tereti za počinjenje kaznenog djela “Prisila prema službenoj osobi”. Kako doznajemo, detalj koji kaže da je riječ o “djelatnicima trgovačkog društva” nije potpuno točan, jer ovdje je riječ 34-godišnjakinji i 60-godišnjaku koji rade kao komunalni redari, što će reći da su zaposlenici Grada.

I nije to prvi put u posljednje vrijeme da se problem ilegalnog odlaganja otpada pojavljuje u Mičevcu, jer nedavno je jedan mještanin spriječio još jedan takav slučaj

Ova objava Pištoljem prijetio komunalnim redarima u Mičevcu pa završio u pritvoru! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Javni poziv za zapošljavanje pomoćnika u nastavi