Prijava

Vaša prijava

FOTO Velikogoričani, ponosni laureati županijskih priznanja! Krunoslav, Zlatica i članice Kluba žena Pokupsko život u zajednici čine boljim

[]

Zagrebačka županija danas slavi svoj dan pa je tim povodom u zagrebačkom hotelu International održana svečana sjednica na kojoj su nazočili brojni visoki dužnosnici, među kojima je bio predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, ministri Damir Habijan, Davor Božinović,  Tomo Medved, saborski zastupnik i izaslanik predsjednika Sabora Krešimir Ačkar te župani, veleposlanici i mnogi drugi uzvanici i prijatelji Zagrebačke županije. Bila je ovo prilika da se istaknutim pojedincima koji doprinose boljitku svoje, kako lokalne zajednice tako i županije u cjelini, te se ističu po humanitarnom, dobrovoljnom, kulturnom radu dodjele nagrade i priznanja. Među dobitnicima, ove su godine priznanja otišla u ruke Velikogoričana Zlatice Krznarić i Krunoslava Milatovića, ali i Klubu žena Pokupsko.

– Ponosan sam jer djelujem u vatrogasnom društvu koje okuplja mnogo mladih i mještana, a koji vole taj humani poziv. Nakon toliko godina rada i zalaganja, uloženog slobodnog vremena, ponekad je i obitelj ispaštala, ali zahvalan sam i ponosan sam što sam dobio ovu nagradu. Trudit ćemo se i dalje okupljati djecu i mlade – istaknuo je Krunoslav Milatović inače dugogodišnji predsjednik DVD-a Kuče koji je za svoj rad i zalaganje dobio Nagradu Zagrebačke županije za doprinos ugledu i promociji Zagrebačke županije u zemlji i svijetu.

17.07.2024. – Dan Zagrebačke županije – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

– Hvala svima koji su prepoznali moj dugogodišnji rad u lokalnoj zajednici, a to je već više od 45 godina. Posebno sam ponosna na svoj humanitarni, ali i kulturni rad te svoje kulturno umjetničko društvo Nova zora. Još uvijek sam puna entuzijazma i volje, veseli me kada mogu nekome pomoći podariti svoju pažnju to je ono što me ispunjava – istaknula je Krznarić koja je ujedno i tajnica Zajednice kulturno-umjetničkih društava Grada Velika Gorica.

17.07.2024. – Dan Zagrebačke županije – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Veliko je ovo priznanje i za Klub žena Pokupsko.

– Ovo nam priznanje znači jako puno jer je netko drugi, osim naših lokalaca primijetio da radimo jako dobro. Nema kuće u našoj općini kojoj naše članice, barem jednom, nisu pokucala na vrata i posjetila najugroženije i najosjetljivije stanovnike. Ponosna sam na svoje članice koje me posljednjih 12 godina podržavaju. Imamo jako puno planova jer djelujemo u svim segmentima, djelujemo socijalno, humanitarno, čuvamo našu tradiciju i baštinu, lijepo surađujemo s našim vrtićem, školom i općinom. Ovom prilikom hvala im svima – ponosno je istaknula predsjednica udruge Zorica Šestak.

17.07.2024. – Dan Zagrebačke županije – foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Ova objava FOTO Velikogoričani, ponosni laureati županijskih priznanja! Krunoslav, Zlatica i članice Kluba žena Pokupsko život u zajednici čine boljim se prvi puta pojavila na cityportal.hr.