Prijava

Vaša prijava

Ansambl Jane na krovu svijeta! Osvojile treće zlato na Olimpijadi zborova!

[]

Vijest je putovala 18.000 kilometara, stigla je iz Aucklanda, s dalekog i prijateljskog Novog Zelanda, ali sretno je stigla kući, u Turopolje.

“Uspjeli smo! Imamo zlatooooooo sa Novog Zelanda Ansambl JANE i 3. zlatna medalja!”, glasila je objava na Facebook stranici Ansambla Jane.

Cure su prije nekoliko dana otputovale na drugi kraj svijeta kako bi sudjelovale na Olimpijadi zborova, a tamo im je očito i bilo mjesto. Ansambl Jane, ako je netko dosad i sumnjao, potvrđena su svjetska vrijednost, priča na koju imamo zašto biti ponosni već godinama, a pogotovo u trenucima kad stižu ovakva, praktički najveća moguća priznanja. Sjajno vođene, potpuno posvećene onome što im je ljubav, a ne posao, članice Jana zasluženo su se popele na vrh svijeta!

Učinile su to na 13. izdanju manifestacije koja se zove World Choir Games, koja je u Aucklandu ove godine okupila čak 250 zborova iz 42 svjetske države, sa svih kontinenata. I među svima njima najbolje su – naše cure. Fenomenalno, vrijedno naklona do poda…

Sve skupa trajalo je od 10. srpnja, cijela turopoljska ekspedicija u Aucklandu imala je vremena i uživati, i posvetiti se natjecanju, i družiti se. A sad je vrijeme za povratak kući, gdje će ih dočekati ponosni članovi obitelji, prijatelji, poznanici, susjedi, sugrađani.

Bravo, bravo, bravo!

Ova objava Ansambl Jane na krovu svijeta! Osvojile treće zlato na Olimpijadi zborova! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.