Prijava

Vaša prijava

Medalje za Velikogoričane: Luka Živanović srebrni, ekipa Tur bronačana na sportskim igrama

[]

Ekipa Tur iz Velike Gorice u sastavu Ivan Plavec, Vanja Grgić, Pavel Zrinski, Vito Čale, Jakov Pavlinić, Jakov Vrabac, Lena Štingl, Nela Bačić, Doris Bratković i Dora Juričev s voditeljem Ivicom Hercegom osvojili su izvrsnu brončanu medalju na Državnoj završnici Plazma sportskih igara mladih u Rijeci.

Ekipa se natjecala u graničaru, a u polufinalu je igrala protiv Vatrenih zmajčeka i iako su poveli 1:0 u setovima, ekipa iz Preloga je pobijedila. Ekipa Tur za treće mjesto savladala je ekipu iz Gline i u Veliku Goricu se vračaju s brončanom medaljom.

Foto: Karlo Šutalo

Još jednu medalju za Veliku Goricu osvojio je Luka Živanović u utrci na 60 metara, koji će putovati u Split krajem kolovoza na Međunarodnu završnicu.

Velika Gorica ima srebrnog dječaka i u atletici i u kategoriji 2015. godište i mlađi Alena Hadžića Matu.

Inače, u Rijeci na završnici od 20. do 31. Srpnja sudjeluje više od 2 tisuće djece i mladih iz cijele Hrvatske koji će boriti za titulu državnih prvaka 28. sezone najveće sportsko amaterske manifestacije u Europi.

Ova objava Medalje za Velikogoričane: Luka Živanović srebrni, ekipa Tur bronačana na sportskim igrama se prvi puta pojavila na cityportal.hr.