Prijava

Vaša prijava

U prodaji su ulaznice za Varaždin, za 35 eura gledaj Goricu cijele sezone!

[]

Nogometaši Gorice novu će sezonu otvoriti ove subote, 3. kolovoza u 21 sat, utakmicom protiv Varaždina na domaćem terenu. Ulaznice možete kupiti već danas po cijeni od četiri do sedam eura.

CIJENE ULAZNICA (pretprodaja)
Sektori A1, B1 – 7 eura
Sektori A2, B2 – 5 eura
Sektori A3, B3 – 4 eura

CIJENE NA DAN UTAKMICE
Sektori A1, B1 – 10 eura
Sektori A2, B2 – 8 eura
Sektori A3, B3 – 6 eura

Ulaznice se mogu kupiti i online na ulaznice.hr, kao i preko Aircash aplikacije. Postupak kupnje ulaznica je jako jednostavan, omogućava brzu i laku kupovinu. Nakon otvaranja aplikacije, potrebno je kliknuti na Usluge, u sljedećem ekranu odabrati kategoriju Ulaznice i kliknuti na Loptu, dalje na Kupi ulaznice te odabrati željenu utakmicu.

Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u klupskom Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1.

Blagajna Zapad otvara se u 19:30 sati.

GODIŠNJE ULAZNICE
Navijači još uvijek mogu kupiti godišnje ulaznice i po cijeni već od 35 eura s tribine pratiti sve utakmice Gorice u novoj sezoni. Osim u Fan pointu, ulaznice je moguće kupiti i online na ulaznice.hr.

Ova objava U prodaji su ulaznice za Varaždin, za 35 eura gledaj Goricu cijele sezone! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.