Prijava

Vaša prijava

Gorički vatrogasci otišli gasit požar u priobalje

[]

Kao pomoć kolegama na priobalje, koji se već danima bore s vatrenom stihijom na području Splitsko-dalmatinske županije, otišli su i vatrogasci iz Zagrebačke županije. Po Zapovijedi Glavnog vatrogasnog zapovjednika, Županijski vatrogasni zapovjednik uputio je županijske vatrogasne snage na Izvanrednu dislokaciju na priobalje.

Nakon kratke smotre sa zbornog mjesta u Jastrebarskom, vatrogasne snage krenule su jučer oko 19 sati na ispomoć kolegama u Podgoru. Na Izvanrednu dislokaciju upućeno je 7 vatrogasnih vozila i 26 vatrogasaca s područja Velike Gorice, Dugog Sela, Zaprešića, Jastrebarskog i Rugvice.

Foto: Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije

Iz goričke Vatrogasne zajednice otišlo je devet vatrogasaca, iz DVD-a Buševec otišli su Ivica Švehla, Matej Robić, Filip Rožić i zapovjednik Nenad Lukić, kao i dva vatrogasca iz DVD-a Strmec Bukevski. Iz Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica otišla su tri člana, a županijski vatrogasni zapovjednik za zapovjednika Izvanredne dislokacije odredio je voditelja odjeljenja JVP Velika Gorice, Stjepana Kosića.

Foto: DVD Buševec

Vatrogasne snage su spremne za minimalno 72 sata rada na terenu, istaknuli su iz Vatrogasne zajdnice Zagrebačke županije.

Sretno dečkima i da se što brže vrate s požarišta!

Foto: Vatrogasna zajednica Zagrebačke županije

Ova objava Gorički vatrogasci otišli gasit požar u priobalje se prvi puta pojavila na cityportal.hr.