Prijava

Vaša prijava

U Kobiliću će ponovno oživjeti stare seoske igre, čeka vas nadmetanje u devet disciplina

[]

Luda ljetna zabava ovog vikenda, točnije u nedjelju 25. kolovoza čeka vas u Kobiliću gdje će se u tradicionalnom nadmetanju u starim seoskim igrama proslaviti Dan mjesta.

Tradicionalna je to manifestacija u čiju se organizaciju uključuju mjesne udruge uz Vijeće Mjesnog odbora. Tu su članovi Nogometnog kluba Vatrogasac, na čijim će se terenima ujedno i odvijati manifestacija, ali i Udruga umirovljenika te vatrogasci.

Svi željni dobre zabave imat će priliku okušati se i nadmetati u devet različitih disciplina, poput nošenja jajeta u žlici, skok u dalj, pretakalu, vožnji tački, bacanju kamena, trčanju u vreći, potezanju užeta, bistričkom ringišpilu ili trci parova.

– Ekipa se može sastojati od pet članova bilo muških ili ženskih, a prijave se primaju najkasnije na dan održavanja do 10 sati. Za najvještije osigurali smo zanimljive nagrade, a nagradit će se i oni najmlađi koji će imati priliku sudjelovati u igrama u neslužbenom djelu natjecanja – ističu orgnaizatori.

Zamišljeno je i da se po završetku natjecanja nastavi druženje svih sudionika i navijača uz besplatan grah s kobasicama.

Ova objava U Kobiliću će ponovno oživjeti stare seoske igre, čeka vas nadmetanje u devet disciplina se prvi puta pojavila na cityportal.hr.