Prijava

Vaša prijava

Kreću radovi na Aveniji Većeslava Holjevca, ZET-ove linije prema Velikoj Gorici mijenjaju trasu

[]

Pet ZET-ovih linija koje voze iz zagrebačkog Glavnog kolodvora prema Velikoj Gorici idućih će mjesec dana prometovati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera. Naime, jutros u 8 sati počeli su radovi na obnovi kolnika na Aveniji Većeslava Holjevca na dijelu Nežićeve ulice do Ulice Savezne Republike Njemačke.

Riječ je o ‘sporoj’ i ‘brzoj’ liniji, odnosno 268 i 330 te linijama koje voze prema Petrovini, Cerovskom Vrhu i Vukomeriću. Autobusi će krenuti s Glavnog kolodvora redovnom trasom do raskrižja Avenije Većeslava Holjevca i Islandske ulice, potom autobus skreće lijevo u Islandsku ulicu te potom desno u Ulicu Savezne Republike Njemačke i u nastavku redovnim trasama.

Autobusna linija 268 privremeno neće koristiti autobusno stajalište „Građevinska škola“ u smjeru juga i obostrana autobusna stajališta „Podbrežje“, „Otok – Nežićeva“, „Otok“ i „Oreškovićeva“.

Na izmijenjenom dijelu trase autobusi linije 268 neće koristiti usputna stajališta, osim stajališta „Građevinska škola“ u Islandskoj ulici u smjeru istoka i obostranog autobusnog stajališta „Oreškovićeva“, u Ulici Savezne Republike Njemačke.

 

Ova objava Kreću radovi na Aveniji Većeslava Holjevca, ZET-ove linije prema Velikoj Gorici mijenjaju trasu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.