Prijava

Vaša prijava

Turnir za Ivana: Tko neće igrati, može se družiti, uživati i – pomoći!

[]

Ivan Šćepina tog je nesretnoga, kobnoga dana bio relativno bezbrižni 18-godišnjak, zaluđen nogometom, na opuštenom druženju s prijateljima, dovoljno spretan da se popne i na krov ako treba… Ovoga puta daska je popustila, Ivan je pao s velike visine i nastao je – mrak. Teške ozljede, opasne po život, pad u komu i samo jedan pozitivan detalj u svemu tome. Ivan je ostao živ.

Obitelj je proživljavala užasavajuće trenutke, proživljava ih i dalje, ali stvari idu na bolje. Ivan je i dalje teško ozlijeđen, potrebna mu je dugotrajna rehabilitacija, a to je jedna sasvim nova borba, koja tek treba početi. I u kojoj će Ivanu i njegovoj obitelji trebati pomoći.

Vođeni tom idejom, željom da pomognu svom prijatelju i suigraču, malonogometaši Kurilovca odlučili su pokrenuti veliku humanitarnu akciju za Ivana Šćepinu, igrača NK Kurilovca koji je malo prije nesreće proslavio i osvajanje naslova prvaka, promociju u viši rang sa svojim vršnjacima…

Odabrani datum je 15. rujna, mjesto radnje je ŠRC Udarnik, a na programu će biti humanitarni malonogometni turnir, ali i koncert grupe Zakon šutnje. Na turnir koji će se na terenu s umjetnom travom igrati u formatu 5+1 mogu se prijaviti svi zainteresirani. Kotizacija je 100 eura po momčadi, a svi oni kojima se ne igra, pozvani su da se dođu družiti.

I, najavažnije od svega, pomoći obitelji Šćepina.

Ova objava Turnir za Ivana: Tko neće igrati, može se družiti, uživati i – pomoći! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.