Prijava

Vaša prijava

Kiša poremetila vikend planove: Odgođen Flying dish, Aktivna Hrvatska, Oldtimer show, Kotlić u Čiču…

[]

Velika promjena vremena koja nam je doslovno došla preko noći, kada smo iz ljeta uskočili u jesen, primorala je organizatore brojnih događanja koji su ovoga vikenda trebali biti u našem gradu, da ih odgode ili otkažu.

Iz Turističke zajednice Velika Gorica ističu kako je odgođen Flying Dish Festival koji je u naš grad trebao dovesti najbolje kulinarske majstore iz cijele regije kako bi nas poveli na nezaboravno putovanje kroz svjetske kuhinje. Od egzotičnih začina do tradicionalnih recepata, no čini se kako će naše nepce ipak za to morati pričekati neku drugu priliku.

Otkazan je i veliki Oldtimer Show Turopolje koji je trebao biti u subotu 14. rujna u Parku dr. Franje Tuđmana.

– Na našu veliku žalost, moramo vas obavijestiti da se “Oldtimer show Turopolje 2024” neće održati radi situacija uzrokovanih višom silom (loša vremenska prognoza). Iako tužni, ne posustajemo i nastavljamo s radom na naše, a nadamo se i na vaše zadovoljstvo – oglasili su se iz Oldtimer kluba Turopolje.

Isti dan, 14. rujna, ali u prijepodnevnom terminu kod Muzeja Turopolja, tim kineziologa iz sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska na čelu s Renatom Sopek trebali su održati jednosatni besplatni trening namijenjen svim generacijama.

– Zbog kiše, te odgode termina, ovaj naš zajednički trening u Velikog Gorici, bit će ujedno prvi jesenski trening. Ukazat ćemo na dobrobiti i važnost redovne tjelesne aktivnosti. Ovo je naročito važno za sve koji dugo sjede, nisu dovoljno aktivni te za djecu i mlade koji su ponovno ušli u većinom sjedilački način života – istaknula je ambasadorica i voditeljica projekta Renata Sopek te pozvala sve da se pridruže u novom terminu 12. listopada.

Isto tako, prognoza je poremetila planove i ekipi u Starom Čiču gdje je ovoga vikenda, također u subotu 14. rujna trebala biti održano drugo izdanje ‘Kaj to fino diši v Starom Čiču’ natjecanje u pripremi kotlića. Kako su nam javili organizatori, sve ostaje isto samo se prebacuje na novi termin, tjedan dana kasnije, na 21. rujan.

 

Ova objava Kiša poremetila vikend planove: Odgođen Flying dish, Aktivna Hrvatska, Oldtimer show, Kotlić u Čiču… se prvi puta pojavila na cityportal.hr.