Prijava

Vaša prijava

Renovirana dvorana Gorica otvara svoja vrata: Prvo kino, u srijedu i Anina “Roža”

[]

Radi se na sve strane po našem gradu, od stanogradnje ne možeš živjeti, a na veliko se radi i na Zagrebačkoj, i kod srednje škole… A radilo se u posljednje vrijeme i tamo gdje se to baš i nije moglo vidjeti, u zatvorenom prostoru, u našoj kino dvorani! Dvorana Gorica renovirana je i osvježena, a kako to sad izgleda moći ćemo vidjeti od večeras.

“Dragi naši, s veseljem vam javljamo da su radovi u našoj Dvorani Gorica pri samom kraju! Od 21. rujna krećemo s programom, i to uz kino projekcije filmova “Avanture malog Don Quijotea” i “Bubimir, Bubimir”. Uživajte u novim, udobnim sjedalima i osvježenom prostoru, a mi vam donosimo najbolje filmske hitove, kazališne predstave i ostali kulturni program!” objavili su iz velikogoričkog Pučkog otvorenog učilišta.

Cijelog ovog ljeta najvažnije mjesto gradskoga kulturnog života bilo je izvan funkcije, a promjene koje su se događale možda će privući i nešto više ljudi na kino projekcije, ali i kazališne predstave koje slijede. Počevši od monodrame “Roža (Cura s greškom)” u izvedbi naše Ane Katulić, koja je na rasporedu u srijedu, 25. rujna.

“Hvala vam na strpljenju i vidimo se u dvorani!”, zaključuju iz POU-a.

Ova objava Renovirana dvorana Gorica otvara svoja vrata: Prvo kino, u srijedu i Anina “Roža” se prvi puta pojavila na cityportal.hr.