Prijava

Vaša prijava

U istoj noći ukrali automobile u Mlaki i Buzinu, ukupna vrijednost 6000 eura!

[]

Dobra vijest u lošoj je da priča nije bila ni izbliza toliko dramatična kao u četvrtak navečer u Mičevcu, ali policijska izvješća ovih su dana prije svega loša. Zaredalo se s krađama automobila na našem području, u tolikoj mjeri da ne bi bilo loše biti malo oprezniji nego inače.

Naime, nedaleko od Mičevca, u Velikoj Mlaki, u noći sa četvrtka na petak, nepoznati počinitelj ukrao je BMW zagrebačkih registracija, u vlasništvu 57-godišnjeg muškaraca, a šteta je procijenjena na četiri tisuće eura.

Iste te noći, u Buzinu je također zabilježena krađa automobila, u ovom slučaju Volkswagen Golfa, u vlasništvu 23-godišnje djevojke. Šteta u ovoj krađi procijenjena ja na dvije tisuće eura, što daje za naslutiti da je uzorak sličan.

U oba slučaja ukradeni su automobili koji ne spadaju u red skupocjenih, lokacije nisu previše udaljene, a jesu li povezane i tko su počinitelji trebala bi pokazati policijska istraga koja je u tijeku.

Foto: Ilustacija

Ova objava U istoj noći ukrali automobile u Mlaki i Buzinu, ukupna vrijednost 6000 eura! se prvi puta pojavila na cityportal.hr.