Prijava

Vaša prijava

Rukometni vikend u gradu: Dečki žele nastaviti niz, cure otvaraju novu sezonu

[]

Rukometaši Gorice krenuli su u sezonu prije dva tjedna, krenuli su u nju fantastično, s dvije pobjede, a novi izazov na rasporedu je ove subote. Kao idealan način da ljubitelji sporta provedu poslijepodne, ali i kao prvi čin rukometnog vikenda u našem gradu. Naime, u svoju novu sezonu 2. HRL dan poslije kreću i rukometašice Udarnika, također na domaćem parketu.

Rukometaši će nakon pobjeda nad Dubravom i Karlovcem, čistih i uvjerljivih pobjeda, u subotu od 18 sati dočekati Čakovec, novi klub u ligi, ali i jedno od najugodnijih iznenađenja na otvaranju sezone. Čakovčani su, naime, u sezonu startali pobjedom u gostima kod Spačve, lani četvrte momčadi prvenstva, da bi prošlog vikenda utrpali 40 komada u pobjedi protiv Varaždina.

– Dobri su, kvalitetni i puni samopouzdanja, a predvodi ih bivši igrač Gorice Filip Goričanec. Mi želimo samo i jedino pobjedu, ali siguran sam da će biti jako zanimljivo – rekao je trener Gorice Matej Mišković u iščekivanju trećeg ispita ove sezone.

A nakon što Goričani, vjerujemo, odrade svoj dio posla, nakon što prospavamo jednu noć, pa odradimo nedjeljni ručak, ponovno će doći vrijeme za rukomet. I to ženski. U nedjelju u 15.30 sati svoju će sezonu otvoriti rukometašice Udarnika, koje će ovom prilikom dočekati Trešnjevku Zagreb. Jedna Trešnjevka, ona “zelena”, prošle je sezone ušla u najviši rang, a druga, “crvena Trešnjevka” ušla je iz trećeg ranga u drugi. Za početak, moraju u Veliku Goricu.

Samo četiri dana nakon ove, “udarnice” će igrati i prvu sljedeću utakmicu. U drugom kolu kupa protivnice će biti rukometašice Zeline, a taj će se ogled igrati u srijedu navečer, u terminu Lige prvaka, od 20.45 sati, i to u “bakariću”.

Dodajmo i da će sljedećeg vikenda svoju trećeligašku sezonu započeti i rukometašice Gorice, i to također protiv Trešnjevke, ali druge ekipe one “zelene Trešnjevke”.

Ova objava Rukometni vikend u gradu: Dečki žele nastaviti niz, cure otvaraju novu sezonu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.