Prijava

Vaša prijava

Vani je novi Reporter! Beba, Igre i planovi, vjera(n) u spas i 47 godina šišanja

[]

Posljednjeg četvrtka u rujnu, u uhodanom ritmu, iz tiskare je izašao novi broj vašeg omiljenog lokalnog mjesečnika. U Reporteru broj 441 ponovno vam donosimo i vijesti, i izvještaje, i intervjue, i teme, i savjete za zdravlje… Kao i uvijek, za svakoga po nešto.

Na gradskim stranicama prenosimo doživljeno na Likovnoj koloniji u Gradićima, bilježimo detalje s posjeta ministra Branka Bačića našem kraju, što je vrlo značajno za Kušanec i Šiljakovinu, a bavimo se i početkom škole, povećanjem plaća za tete u goričkim vrtićima…

Svoju priču o 47 godina života u gradu, s gradom, sa sugrađanima, ispričala nam je legendarna velikogorička frizerka Milena Komušar, koja je proslavila 45 godina rada u salonu u Kolarevoj ulici, na istoj lokaciji.

Oprostili smo se i ovom prilikom od nedavno preminulog dr. Miljenka Raosa, omiljenog pedijatra koji je liječio našu djecu do 82. godine, prisjetili kako je bilo na velikom humanitarnog druženju za Ivana Šćepinu, ali i na promociji knjige našeg akademika Željka Cvetnića.

Centralna priča broja je velika životno-olimpijska ispovijest Damira Martina, našeg sugrađanina i velikana hrvatskog veslanja. Otkrio nam je sve detalja iz Pariza, u kojem nije uspio izboriti finale, a progovorio je i o planovima za budućnost. Onu neposrednu, jer ovih dana će dobiti i drugu kćer, ali i onu malo dalju, veslačku, u kojoj traži prostor za još jedan nastupa na Olimpijskim igrama…

Na županijskim stranicama obilježavamo 35 godina od velike tragedije u Mariji Gorici, a iz općina donosimo sve važno o proslavi Dana općine Kravarsko.

Sportske stranice, uz sve novosti vezane za projekt kampa HNS-a i pregled zbivanja u nižim ligama, nude i pogled u svijet Vjerana Simunića, ikone HNL-a i trenera koji će pokušati spasiti NK Gradiće, u svojoj 44. trenerskoj avanturi u karijeri. Predstavljamo vam, uz sve ostalo, i zelinske zvijezde hokeja na travi…

Potražite svoj primjerak!

Ova objava Vani je novi Reporter! Beba, Igre i planovi, vjera(n) u spas i 47 godina šišanja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.